Huidige projecten

Ik houd me met diverse projecten bezig, zowel online als offline. De meest recente projecten staan hier. Ik kijk daarnaast altijd uit naar nieuwe uitdagingen. Heb je dus ideeën? Laat het mij weten!

Sharkbite Creative

Sharkbite Creative: Awesome Events on Awesome Locations. Bekend van Jaws in de Kralingse Plas, een idee dat op Facebook werd gepitcht en tienduizenden mensen heeft bereikt binnen enkele dagen.

Awesome Foundation

De Awesome Foundation Rotterdam geeft mensen de kans hun idee te kickstarten. Het idee moet Rotterdam "more awesome" maken. De winnaar krijgt €1.000.

ShoppingMiles

ShoppingMiles is een online spaarportal voor webshops. Ga via ShoppingMiles.nl naar een webshop en spaar ShoppingMiles bij iedere aankoop. Wissel je gespaarde punten in voor cash of cadeaubonnen.

Projecten tijdens de studietijd

Tijdens mijn studie ben ik betrokken geweest bij diverse projecten.

Studytrip USA

In 2015 heb ik een study trip georganiseerd voor de master Business Information Management (BIM) van de Erasmus University Rotterdam. We hebben bedrijven bezocht zoals Google, Ebay, EA, Dutch Consulate en Optimizely.

External Affairs EFR

Tijdens mijn bachelor was ik voorzitter van de External Affairs Committee van de EFR. We waren verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van het netwerk van de EFR. De EFR is één van de grootste economische studieverenigingen van Europa.

Advisering

Van een keer brainstormen tot advies op maat.

Rookies -5-

Advisering met betrekking tot de online vindbaarheid, marketingkanalen en huidige structuur.

Haardhoutbestel

Advisering voor de verschillende marketingkanalen en technische achterkant.

Powered by Khore by Showthemes